Werkzaamheden

Bent u op zoek naar een vakkundig schilder en wilt u een goede kwaliteit dan bent u op het juiste adres. Uw huis/bedrijfspand is een waardevol bezit, dat mits goed onderhouden, zijn waarde behoudt. Vraag ons een vrijblijvende prijsopgave.

In ons vakgebied draait het om vakmanschap en ervaring. Wij adviseren onze klanten en gaan dan pas aan de slag. Bent u op zoek naar een vakkundig schilder en wilt u een goede kwaliteit dan bent u op het juiste adres. Uw huis/bedrijfspand is een waardevol bezit, dat mits goed onderhouden, zijn waarde behoudt.

Wij bieden u een totaalpakket, helpen u graag met al uw binnen- en buiten schilderwerk, wandafwerking, behangwerk en glasvezelbehang, stucwerk, houtrotreparaties en het plaatsen van glaswerk. Voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Schilderwerk

Bent u op zoek naar een vakkundig schilder en wilt u een goede kwaliteit dan bent u op het juiste adres. Uw huis/bedrijfspand is een waardevol bezit, dat mits goed onderhouden, zijn waarde behoudt.

Wandafwerking

Wij willen u zo volledig mogelijk van dienst zijn en bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van wandafwerking. Zo kunt u ons inschakelen voor het aanbrengen van behang, glasvezelbehang en structuurverf.

Wij werken uitsluitend met binnen- en buitenmuur verven die garant staan voor een goed dekkend eindresultaat en voor optimale kleurechtheid. De muurverven zijn toe te passen op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, steen en gipskartonplaten. Deze verf is in veel kleuren leverbaar.

Stucwerk

Wij willen u zo volledig mogelijk van dienst zijn en bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van wandafwerking. Zo kunt u ons inschakelen voor het aanbrengen van behang, glasvezelbehang en structuurverf. Of een speciale techniek als Venetiaans (Italiaans) of Marokkaans stucwerk.

Stucwerk is een methode om de muur af te werken of voor te bereiden. Stucwerk is er in meerdere varianten. Gladde afwerking voor een strakke muur die kan worden beschilderd, behangen of betegeld. Of sierpleisterwerk voor een muur met een structuurpatroon die al in de gewenste kleur wordt opgeleverd. Of spackspuiten, wordt onder hoge druk pleister op muren en plafonds gespoten, dit gebeurt in twee lagen. Een voorbereidingslaag en structuurlaag. De mate waarin de spack wordt gemengd en gespoten bepaalt de structuur.

Behangwerk

Naast het traditionele behang is er een relatief nieuw soort behang, glasvezelbehang. Dit bijzondere materiaal zorgt ervoor dat het vele malen sterker is dan gewoon behang. Heeft u een wat oudere en gebaste muur dan kunt u deze versterken door er glasvezelbehang op aan te brengen. De structuur van de glasvezel zorgt ervoor dat de beschadigingen onzichtbaar worden en de kans op verder scheuren aanzienlijk verkleind. Daarnaast is glasvezelbehang goed bestand tegen vocht, krimpt niet en is brandvertragend. Glasvezelbehang heeft door zijn structuur een vrij luxueuze en warme uitstraling. Het is in veel verschillende structuren verkrijgbaar. De basiskleur van het behang is neutraal maar is in iedere gewenste kleur te schilderen.

Kijk hier voor meer informatie over Reno Stuc (Glasvezelbehang).

Houtrot reparaties

Het herkennen, voorkomen en behandelen vereist het nodige vakwerk. Houtrot treedt op daar waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht. Het treedt vaak als eerste op bij kozijnen, liggende delen en verbindingen.

Beglazing

Waar een kozijn geschilderd moet worden, is soms ook de ruit aan vervanging toe. Wij hebben jarenlange ervaring met het zetten van alle soorten glas. Van enkelvoudig ruitje tot veiligheidsglas, brandwerend glas, geluidswerend glas of HR isolatieglas, al dan niet voorzien van ventilatie(rooster): u kunt bij ons terecht voor gedegen advies en plaatsing.

Het meest bekende is de toepassing van dubbel glas. Er zijn verschillende soorten dubbelglas met verschillende isolatiewaarden.

Speciale BTW regeling 9% in plaats van 21%

Er is een interessante regeling van toepassing op het schilderwerk die prijsvoordeel oplevert voor zowel particuliere als niet-particuliere opdrachtgevers. Huiseigenaren van huizen die ouder zijn als 2 jaar kunnen gebruik maken van de 9% BTW regeling in plaats van 21%. Dit geldt ook voor bewoners van huurwoningen.

Het lage BTW tarief is geldig als u een schildersbedrijf inhuurt voor uw schilder klus.

Een voorwaarde is dat uw woning ouder is dan 2 jaar, gerekend vanaf de datum waarop een pand voor het eerst als woning gebruikt wordt. De BTW-verlaging is geldig voor zowel huur- als koopwoningen.

Het aantrekkelijke BTW tarief is alleen geldig op klussen die direct zijn gerelateerd aan het schilderwerk.

  • De voorbehandeling en aanbrengen van voorstrijkmiddelen en grondverf
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • De arbeidsuren en de materialen